Lijfrente advies

Lijfrente

Meer doen met uw vrijkomende lijfrente? Onze adviseurs staan voor u klaar. U kunt als u binnenkort vrijkomend kapitaal heeft een vergelijkende offerte opvragen bij verzekeraars of u kunt als u liever niet uw persoonlijke informatie over internet verstuurd een afspraak maken met een erkende adviseur, Wat u ook kiest, pas op dat u altijd met een erkende adviseur te maken heeft en pas ook op dat u geen lijfrentepolis kiest op basis van beleggingen in deze economisch moeilijke tijden.

Kapitaalverzekering en stakingswinst

Ook bij het beleggen van een substantieel eigen vermogen in een kapitaalverzekering doet uw verzekeraar u graag een bod. Kijk altijd of u wel het maximale uit uw eigen kapitaal kunt halen en uw rendement kunt optimaliseren zonder risico te lopen.

Bij stakingswinst doet u er goed aan eens te praten met een stamrecht specialist. Zij weten precies hoe u het beste de winst bij staking van uw bedrijfactiviteiten veilig kunt stellen.

 

 

 

Het Lijfrentehuis
Direct ingaande lijfrente
Kapitaalverzekering
Offerte aanvragen
Financieel advies
Lijfrente uitkering
Extra pensioen
Gouden Handdruk
Pensioen gat
Stakingswinst
Stakingswinst investeren
Oud regime
Nieuw regime
Lijfrente producten
Lijrentepolis
Aanvullend pensioen
Lijfrentepremie
Expirerende lijfrente

 

Lijfrentehuis: de beste informatie over omgaan met uw eigen vermogen, lijfrente, koopsom, kapitaalverzekering of gouden handdruk

Komt uw lijfrente binnenkort vrij? Zoek dan altijd de verzekeraar die u de hoogste rente kan bieden voor uw vrijkomende lijfrente. Enkele tiende procentpunten kan al honderden of duizenden euro's verschil maken afhankelijk van uw inleg.

 

Gouden handdruk of ontslagpremie verstandig gebruiken

Een gouden handdruk is een ontslagvergoeding die vaak in 1 keer wordt uitgekeerd. Het is verstandig deze uitkering in bijv. een stamrecht BV te laten stoppen of deze in een kapitaalverzekering te investeren. Dan hoeft u namelijk over het geld bedrag niet meteen een hoop inkomensbelasting te betalen. Voor meer informatie zie het gedeelte van onze website over de gouden handdruk

Meer doen met uw pensioen

Ook als het u gaat om een goede pensioenvoorziening bent u bij het lijfrentehuis aan het juiste adres. Een pensioenspecialist weet precies welke polis bij uw pensioenopbouw past zodat u later niet last krijgt van een pensioengat!

Expirerende lijfrente of direct ingaande lijfrente

Komt uw lijfrente zeer binnenkort vrij en heeft u dus haast met het vinden van een nieuwe polis? Pas op dat u niet te snel een keuze maakt. Laat u goed informeren.

Het Lijfrentehuis bemiddelt zelf niet in verzekeringen. Wilt u een advies op het gebied van lijfrentes dan zult u elders een offerte aan moeten vragen of een afspraak met een erkende lijfrenteadviseur moeten maken.

 
 

Kapitaalverzekering
Offerte aanvragen
Financieel advies
Lijfrente uitkering
Extra pensioen
Gouden Handdruk
Expiratie
Beste polis
Geld verdienen

 

Alle onderwerpen:

Sitemap lijfrente

Alle onderwerpen hypotheek:

Sitemap hypotheek

Lijfrentehuis Hypotheek

Makkelijk vanuit uw luie stoel de beste hypotheek informatie vinden? Op onze website kan dat.

Lijfrente polis

Komt binnenkort uw lijfrente vrij of wilt u extra inkomen genereren op een veilige manier? Kies dan voor een lijfrente.

Gouden handdruk

Gouden handdruk gekregen van uw werkgever? Smijt het geld niet over de balk maar investeer het in een goede kapitaal verzekering..

Lijfrentehuis levensverzekering

Wilt u zekerheid dat uw partner na uw plotselinge overlijden niet in de kou komt te staan? Sluit dan vandaag nog een goede levensverzekering af..

Oud regime
Nieuw regime
Spaarplan
Lijfrente producten
Uitstel kapitaal
Eigen kapitaal
Vertrekpremie
Lijfrentepolis
Slim beleggen
Extra premie
Expirerende lijfrente
Aftrek kapitaal
Meer over verzekeringen
Meer over eigen kapitaal
Beleggen lijfrente
Afspraak adviseur
Lijfrente adviseur
Verzekering aanvragen
Pensioen Adviseur
Fiscaal adviseur
Pensioen specialist
Extra rendement
Spaargeld Polis
Maximale lijfrente


 

 


Koopsom aanvraag
Lijfrenteverzekering
Kapitaal offerte
Pensioen gat
Verhogen AOW
Verzekeringspolis
Verzekeringsadviseur
Meer geld
Extra hypotheek
Beleggen
Beleggen premie
Stakingswinst
Stakingswinst investeren

Het Lijfrentehuis is een informatie site. Wij bemiddelen niet in lijfrente of in andersoortige verzekeringen. Ben u op zoek naar een offerte zoek dan altijd een erkend lijfrente adviseur.